Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω θα δείτε τις πιό συνήθεις ερωτήσεις που οι πελάτες μας μας ρωτούν.

Προσπαθούμε πάντα να απαντήσουμε στα μηνύματα σας το συντομότερο δυνατό, παρόλα αυτά υπάρχουν περίοδοι με μεγάλη κίνηση και μπορεί να μας πάρει μέχρι και 48 ώρες. Για αυτό και ετοιμάσαμε για εσάς τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε, με τις απαντήσεις τους, ώστε να μην χρειαστεί να περιμένετε!

Σε πόσο καιρό θα έχω την παραγγελία μου?

Από την στιγμή που θα γίνει επιβεβαίωση της πληρωμής σας, θα έχετε λάβει την παραγγελία σας εντός 20 ημερών. Βέβαια, αυτό είναι το ανώτατο όριο που θέτουμε μέχρι την παράδοση. Υπό κανονικές συνθήκες, θα λάβετε τα προιόντα σας σε λιγότερο από 7 ημέρες. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά και να μάθετε ακριβώς που βρίσκονται τα προιόντα σας και πότε θα τα παραλάβετε!

Πού έχει έδρα η εταιρεία και πού παράγονται τα προιόντα?

Η εταιρεία μας εδρεύει στην Βουλγαρία, εκεί που παράγονται και όλα τα προιόντα μας σε ένα από τα πιο μεγάλα και σύγχρονα εργοστάσια των Βαλκανίων. Για αυτό και μπορούμε και έχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στις καλύτερες ποιότητες υφασμάτων και υλικών.

Ποιά είναι η διαδικασία παραγγελίας?

Μπορείτε είτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά μέσω του Sentonis.com, ή τηλεφωνικά.
Εφόσον λάβουμε την παραγγελία και τα στοιχεία σας, εκδίδουμε την προφόρμα τιμολόγησης και σας την στέλνουμε μαζί με τα μεταφορικά έξοδα, αφού αυτά υπολογιστούν για την ακριβή τοποθεσία σας.
Μόλις γίνει πληρωμή και επιβεβαιωθεί από το προσωπικό μας, τα προιόντα σας αποστέλλονται εντός 3-5 ημερών, αναλόγως το μέγεθος της παραγγελίας, από την Βουλγαρία απευθείας στο ξενοδοχείο σας, ή όπου αλλού εσείς θέλετε.

Για ποιό λόγο να επιλέξω την Sentonis?

Δεν πουλάμε απλά εξοπλισμό ξενοδοχείων, αλλά χτίζουμε σχέσεις με τους πελάτες μας κάνοντας την προμήθεια εξοπλισμού μια ευχάριστη και εύκολη διαδικασία.
Προσφέρουμε πολλές ευκολίες που ο ανταγωνισμός μας δεν μπορεί να προσφέρει.
Αρχικά, λόγω του μεγέθους μας και των αποκλειστικών συμφωνιών που έχουμε με προμηθευτές “Κλειδιά”, μπορούμε και προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές σε κάθε διαφορετικό τύπο και ποιότητα, με αποτέλεσμα να ξοδεύετε λιγότερα, ή να αναβαθμίσετε την ποιότητα των παροχών σας χωρίς να επιβαρυνθείτε οικονομικά.
Επίσης, στα τιμολόγια μας σε Ελληνικές εταιρείες, δεν αποδίδεται ΦΠΑ και έτσι δεν χρειάζεται να επιβαρύνετε την ρευστότητα της επιχείρησης σας ούτε για μία μέρα!

Μπορείτε να τυπώσετε σχέδια ή λογότυπα στα προιόντα σας?

Στην Sentonis μπορούμε να υποστηρίξουμε οτιδήποτε μπορεί να ζητήσετε.
Είτε αυτό σημαίνει εξειδικευμένα σχέδια ή λογότυπα σε σεντόνια, παπλώματα και πετσέτες, είτε ειδικούς τύπους υφασμάτων ή ινών, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας?

Επάνω δεξιά στην ιστοσελίδα θα δείτε την επιλογή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, αλλά και στο κάτω μέρος της σελίδας επίσης.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, με E-mail, αλλά και απευθείας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που έχουμε για τις απορίες και τις ερωτήσεις σας.

Πώς μπορώ να κάνω μεταπώληση των προιόντων σας?

Εάν θέλετε να ασχοληθείτε με την προώθηση αλλά και μεταπώληση των προιόντων μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, με e-mail, αλλά και μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 5 ημερών.

elEL