Σχετικά με εμάς

Συνδυάζουμε αξιοπιστία, ποιότητα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Είμαστε μια εταιρεία με αξίες και προσπαθούμε να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του επαγγελματία.
Με γνώμονα τον επιχειρηματία, έχουμε ετοιμάσει μια σειρά με εξειδικευμένα προιόντα Ιματισμού και Μπάνιου.
Το δίκτυο παραγωγών και προμηθευτών μας μας επιτρέπει να έχουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, σε όλες τις ποιότητες και τύπους υφασμάτων, που σε συνδυασμό με την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση μας θα μας κάνει τον καλύτερο σας συνεργάτη!
Αν δεν μας πιστεύετε, ρωτήστε μας γιατί να επιλέξετε εμάς και θα καταλάβετε!

Τιμοκατάλογος 2019

Εξαιρετική Ποιότητα στις Καλύτερες Τιμές!

Ειδικές Παραγγελίες

Θέλετε κάτι ιδιαίτερο? Θέλετε μήπως συγκεκριμένα σχέδια ή το λογότυπο σας στα προιόντα? Επικοινωνήστε μαζί μας!

Χαμηλές Τιμές

Ξέρουμε τι χρειάζεστε και ξέρουμε πώς να σας καλύψουμε χωρίς περιττά έξοδα! Όλα αυτά, όσο η ποιότητα των προιόντων μας είναι στην κορυφή!

Άμεση εξυπηρέτηση

Τηλέφωνο, E-mail, φόρμες επικοινωνίας, αλλά και ζωντανή συνομιλία με εκπροσώπους της εταιρείας! Πόσο πιο γρήγορα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε?

towels

Τι κάνουμε?

Προμηθεύουμε επαγγελματίες με εξειδικευμένο επαγγελματικό εξοπλισμό Ιματισμού και Μπάνιου στις καλύτερες τιμές της αγοράς, σε κάθε ποιότητα!

hotel

Η αποστολή μας

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους Έλληνες ξενοδόχους στην συνεχή αναβάθμιση του Ελληνικού Τουρισμού, χωρίς αυτό να σημαίνει περιττά έξοδα και χαμένος χρόνος.

threads

Η Ιστορία μας

Μπορεί να είμαστε σχετικά νέοι στην αγορά, αλλά διακρινόμαστε για το δίκτυο προμηθευτών και παραγωγών μας που απαρτίζεται από τα μεγαλύτερα εργοστάσια των Βαλκανίων. Εμπιστευτείτε μας και κερδίστε έναν ισχυρό συνεργάτη!

elEL